Airco te Hulshout (voordien Westerlo): airconditioning installateur

Ontdek de voordelen van airconditioning en vraag een offerte aan

Installateur & Totaalservice in airconditioning

Een installateur nodig om grote of kleine ruimtes met airco te koelen? Als allround specialist in airconditioning uit Hulshout (vroeger gevestigd in Westerlo) actief in heel de Kempen en verder heeft GT technics voor u de beste koel- en verwarmingsoplossingen klaar. Naast de installatie van uw airconditioning staan we ook in voor alle herstellingen en onderhoud. De zelfwerkende zaakvoerder komt graag bij u langs om een juiste beslissing voor uw koeling te maken. Eerder nood om uw oude verwarmingsinstallatie te vervangen door een warmtepomp? Of een vakman nodig in koeltechnieken? Ook hiervoor zit u goed bij ons! 

Airco plaatsen: Koelen en verwarmen bij u thuis of in uw zaak

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor innovatie en duurzame installaties met een geschikte airco. Wij koelen en verwarmen uw slaapkamers, living, bureaus, maar ook serverlokalen, werkplaatsen en opslagruimtes.

Meer informatie

Voordelen van een Airco / Warmtepomp installatie.

 • Koelen en verwarmen tot op uw gewenste omgeving temperatuur.

 • Door de lucht verplaatsing is er een snelle comfort temperatuur bereikt.

 • Niet meer lang wachten op uw radiator warmte.

 • Geen hoge elektriciteit factuur van uw elektrische vuurtje, met de inverte gestuurde compressor werkt uw airco zo economisch mogelijk.

 • Uw bedient elke kamer apart met zijn ingebouwde thermostaat. 

 • Mogelijkheid voor uw airco installatie van op afstand met uw smartphone te bedienen.

 • Na een warme dag op uw werk kan u thuis rustig genieten van het gezinsleven in uw ideale temperatuur. 

Verdere info

 1. Offerte en Verkoop
 2. Afspraken en plaatsing
 3. Service na verkoop
 4. Onderhoud
 5. Herstelling

1. Offerte en Verkoop

Voor de meest correcte offerte te kunnen maken bij de installatie van airco, komen wij altijd tot bij u voor zo uw wensen en gedachten zo goed mogelijke te kunnen uitwerken. Samen met u bespreken wij de beste plaatsing van uw Airco/Warmtepomp om zo optimaal comfort te krijgen in uw woning. Ook de toestellen worden aan u voorgelegd, zo dat er al een keuzen kan gemaakt worden rond het design van uw airco installatie. Deze offerte word zo snel mogelijk via mail aan u bezorgd, zodat u direct een zicht heeft van het totale pakket en de prijs hier rond.

2. Afspraken en plaatsing

Als u beslist voor te kiezen voor ons bedrijf, wordt er direct een datum van plaatsing vastgelegd. Zo kunt u dit al noteren in uw agenda, en komt u niet voor verassingen te staan. De plaatsing van uw installatie word gedaan door de zaakvoerder zelf. Deze is natuurlijk van heel uw situatie op de hoogte en de gemaakte afspraken.

3. Service na verkoop

Bij het afwerken van de plaatsing en na de nodige uitleg van uw Airco/Warmtepomp installatie, wordt er ook gevraagd om eventueel een jaarlijks onderhoud in te plannen. Zo kan dit al op de zelfde moment geregeld worden en moet u hier verder niet meer aan herinnerd worden. Een onderhoud van uw airconditioning is steeds heel interessant om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen. Zo worden deze elk jaar nagekeken op hun werking, en volledig gereinigd van binnen en buiten.

4. Onderhoud

Of u nu een airconditioning heeft die wij hebben geïnstalleerd, of door een andere firma. Voor een onderhoud of herstelling van uw airco kan u bij GT technics uit Hulshout (voordien Westerlo) zeker terecht binnen en buiten de Kempen. Wij verzorgen uw toestellen zoals het de onze zouden zijn. Een onderhoud is ook heel belangrijk voor de meest voorkomende problemen te vermeiden. Maar ook voor uw toestel van binnen en van buiten er terug als nieuw te laten uitzien.

Hier de bewerkingen die wij uitvoeren bij een onderhoud:

 • Reinigen van de aanzuigfilters.

 • Reinigen van de koel batterij (binnen toestel) tegen bacterie en stilstaand water.

 • Demonteren van de omkasting om zo alles te controleren en te reinigen.

 • Controle van uw condenspomp (als deze aanwezig is)

 • Reinigen buiten toestel.

 • Controle op de werking en temperaturen. 

5. herstelling

Voor een herstelling aan uw bestaande Airco/Warmtepomp installatie, al dan niet door ons geplaatst, kan u ook op GT technics uit Hulshout (Westerlo) rekenen. U kan een herstelling via mail of telefonisch aanvragen, en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk in onze agenda past. Via mail word deze dan met u bevestigd, en zo een datum en uur afgesproken. Herstellingen kunnen al wel eens uitlopen, maar wij houden u verder op de hoogte als het afgesproken uur moest opschuiven.

Steeds een perfect klimaat in huis of in uw bedrijf?
Contacteer airco installateur GT Technics uit Hulshout meteen voor uw airconditioning in de Kempen en verder! Vraag meteen uw offerte aan.