Airco te Hulshout (voordien Westerlo): airconditioning installateur

Ontdek de voordelen van airconditioning en vraag een offerte aan

Installateur & Totaalservice in airconditioning

Een installateur nodig om grote of kleine ruimtes met airco te koelen? Als allround specialist in airconditioning uit Hulshout (vroeger gevestigd in Westerlo) actief in heel de Kempen en verder heeft GT technics voor u de beste koel- en verwarmingsoplossingen klaar. Naast de installatie van uw airconditioning staan we ook in voor alle herstellingen en onderhoud. De zelfwerkende zaakvoerder komt graag bij u langs om een juiste beslissing voor uw koeling te maken. Eerder nood om uw oude verwarmingsinstallatie te vervangen door een warmtepomp? Of een vakman nodig in koeltechnieken? Ook hiervoor zit u goed bij ons! 

Airco plaatsen: Koelen en verwarmen bij u thuis of in uw zaak

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor innovatie en duurzame installaties met een geschikte airco. Wij koelen en verwarmen uw slaapkamers, living, bureaus, maar ook serverlokalen, werkplaatsen en opslagruimtes.

Meer informatie

Voordelen van een Airco / Warmtepompinstallatie.

 • Koelen en verwarmen tot uw ideale omgevingstemperatuur is bereikt.

 • Dankzij de luchtverplaatsing geniet u snel van een optimale comforttemperatuur.

 • Gedaan met het lange wachten op uw radiatorwarmte.

 • Geen hoge energieprijzen door een elektrische verwarming: met de inverter gestuurde compressor werkt uw airco uiterst zuinig en efficiënt.

 • Elke ruimte kan apart bediend worden dankzij een ingebouwde thermostaat. 

 • Ook op afstand kunt u uw airco-installatie eenvoudig met uw smartphone bedienen.

 • Na een warme werkdag kunt u thuis rustig genieten van de perfecte temperatuur.

Verdere info

 1. Offerte en Verkoop
 2. Afspraken en plaatsing
 3. Service na verkoop
 4. Onderhoud
 5. Herstelling

1. Offerte en Verkoop

Om de meest correcte offerte op te kunnen stellen voor de installatie van uw nieuwe airco komen we steeds eerst bij u langs. Zo krijgen we een zo goed mogelijk beeld van uw wensen en verwachtingen. Samen met u overleggen we de optimale installatie van uw airco of warmtepomp voor een maximum aan comfort in uw woning. Ook de toestellen worden steeds aan u voorgesteld. We kunnen dan meteen bekijken welk design van uw airco-installatie het beste bij u past. Vervolgens overhandigen we u zo snel mogelijk een offerte via mail, zodat u een duidelijk zicht krijgt op het totaalpakket en de prijs.

2. Afspraken en plaatsing

Indien u met ons in zee gaat, leggen we onmiddellijk een datum voor de plaatsing vast. Zo kunt u dit meteen in uw agenda noteren en speelt u op zeker. De plaatsing van uw airco wordt eigenhandig door de zaakvoerder uitgevoerd. Uiteraard is hij volledig op de hoogte van uw specifieke situatie en van de gemaakte afspraken.

3. Service na verkoop

Na de plaatsing en de nodige uitleg over uw airco of warmtepompinstallatie kunnen we ook eventueel een jaarlijks onderhoud inplannen. Zo kunnen we dit onmiddellijk vastleggen en hoeft u er verder niet meer aan te denken. Een onderhoud van uw airconditioning is steeds heel interessant om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen: we kijken jaarlijks de werking na en reinigen uw airco of warmtepomp volledig vanbinnen en vanbuiten.

4. Onderhoud

Of u nu uw airco door ons of door een ander bedrijf hebt laten plaatsen, ook voor een onderhoud of herstelling van uw airco kunt u bij GT technics in Hulshout (voordien Westerlo) aankloppen, overal in de Kempen en daarbuiten. Wij onderhouden of herstellen uw airconditioning alsof het voor onszelf is. Een regelmatig onderhoud is cruciaal om veelvoorkomende problemen te vermijden. Wij laten uw airco er vanbinnen en vanbuiten terug uitzien als nieuw.

Wat kunnen wij bij een onderhoud voor u betekenen:

 • Reiniging van de aanzuigfilters.

 • Reiniging van de koelbatterij (binnentoestel) tegen bacteriën en stilstaand water.

 • Demonteren van de omkasting voor een controle en reiniging.

 • Controle van uw condenspomp (indien aanwezig).

 • Reiniging buitentoestel.

 • Controle op de werking en temperaturen. 

5. herstelling

Voor een herstelling aan uw bestaande airco of warmtepompinstallatie kunt u ook steeds op GT technics uit Hulshout (Westerlo) terugvallen, of de installatie nu wel of niet door ons geplaatst is. U kunt een herstelling via mail of telefonisch aanvragen, dan kijken we na wanneer deze zo snel mogelijk in onze agenda past. Via mail wordt de afspraak dan bevestigd en spreken we een concrete datum en uur af. Ervaring leert ons dat herstellingen al eens kunnen uitlopen, maar wij houden u steeds op hoogte mocht het afgesproken uur opschuiven.

Steeds een perfect klimaat in huis of in uw bedrijf?
Contacteer airco installateur GT technics uit Hulshout meteen voor uw airconditioning in de Kempen en verder! Vraag meteen uw offerte aan.