Koeltechnieker GT technics in Hulshout (Kempen)

Koelcellen en diepvriescellen op maat

Koelcellen of diepvriescellen voor bij u thuis of in uw bedrijf? GT technics uit Hulshout (voordien Westerlo, Tongerlo) is sterk in koeltechniek in heel de Kempen en omgeving. Wij maken koel- en diepvriescellen steeds op maat en vraag van de klant. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een gepaste oplossing in koeltechniek.

Chillerinstallaties op ijswater

Een chiller of koudwaterinstallatie kan een binnenruimte koelen onder de omgevingstemperatuur en is ideaal voor grotere woningen of bedrijven waar verkoeling vereist is. Het principe is vergelijkbaar met een warmtepomp, alleen zal een chiller enkel koelen. Koeltechnieker GT technics is uw specialist in chillerinstallaties op ijswater.

Eerder nood om uw oude verwarmingsinstallatie te vervangen door een warmtepomp? Of om uw huis, kantoor of andere ruimte te koelen met airconditioning? Ook hiervoor zit u goed bij ons! 

Meer informatie

 Op zoek naar een koeltechnieker in de Kempen of omgeving voor uw koelcellen en diepvriescellen op maat? Contacteer GT technics uit Hulshout (voordien Westerlo) in Antwerpen meteen en vraag uw gratis offerte aan.