Drankenkoeling voor de horeca

Een drankenkoeling kan niet ontbreken indien u een zaak heeft in de horeca. Klanten genieten zeker op warme zomerdagen graag van een fris drankje. Bij GT Technics uit Hulshout maken we koelingen volledig op maat van onze klanten. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw zaak met u.

Contacteer ons

Een drankenkoeling voor de horeca die past bij uw zaak

Wat drankenkoeling voor de horeca betreft, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u in de eerste plaats een simpele koelkast voor de horeca kopen. Wilt u dat uw klanten het drinken zelf gemakkelijk kunnen nemen, bijvoorbeeld in een broodjeszaak of frituur? Dan is een open koeling erg interessant. Bij twijfel tussen verschillende koelmogelijkheden, staan onze experts klaar met advies. Zo zorgen we telkens voor koelcellen op maat van uw wensen en van de mogelijkheden binnen uw zaak. Wij komen dan graag bij u langs om alles grondig te bekijken en op te meten.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Laat uw drankenkoeling door onze experts plaatsen

Indien u uw drankenkoeling voor de horeca door ons bedrijf uit Hulshout laat installeren, bent u zeker van een op maat gemaakte oplossing. Bovendien rekent u op ons voor de nazorg. Wij komen langs voor grondig onderhoud en voeren herstellingen uit. Vul het contactformulier in voor een afspraak.