Voor de horeca koelkasten kopen

Bent u een zaakvoerder in de horeca en bent u op zoek naar koelkasten? U kunt uw koeling voor de horeca kopen bij GT Technics uit Hulshout. We bieden al jaren allerlei koeltechnische oplossingen aan particulieren, bedrijven en horecazaken aan. U kunt bij ons dus ongetwijfeld de perfecte koelcel voor de horeca bestellen.

Contacteer ons

Voor de horeca hebben wij dé perfecte koelkasten

Indien u een horecazaak heeft, of van plan bent om er een op te richten, weet u natuurlijk dat het erg belangrijk is dat u koelcellen op maat van uw zaak heeft. Bij ons kunt u ongetwijfeld de perfecte koelkasten voor de horeca vinden. Zo komen we bij interesse altijd eerst bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op basis daarvan bepalen we welke koeling voor de horeca u het best kunt kopen. Verkiest u een koelcel of toch eerder een koeltoog voor de horeca? Laat het ons gerust weten. Bij twijfel tussen verschillende soorten koelkasten voor de horeca bezorgen we u graag een vrijblijvende offerte. Zo bent u volledig op de hoogte van de mogelijke kosten. 

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Geniet van onze diensten bij het kopen van koeling voor de horeca

Indien u beslist om een koeling voor de horeca bij ons te kopen, geniet u van een totaalservice. Zo zorgen wij allereerst voor een nauwkeurige, vlotte plaatsing van koelcel of andere koelinstallaties voor de horeca. Verder kunt u op de specialisten van GT Technics rekenen voor het onderhoud van uw koelkasten voor de horeca. Door uw installaties op regelmatige basis te laten controleren, vermijdt u dat uw koelcellen het plots begeven. Mocht dat toch gebeuren, kunt u ons bedrijf uit Hulshout uiteraard contacteren voor een depannage.

Koop uw koelcel of andere installaties voor de horeca bij ons

Wilt u koeling voor de horeca bij ons bedrijf kopen? Gaat u voor een open koeling of toch eerder iets anders? Contacteer ons gerust, zodat we de verschillende soorten koelkasten voor in de horeca kunnen overlopen. Dat kan door het online contactformulier in te vullen. Wij kijken met u mee voor de perfecte koelcel voor in de horeca. Zo kunnen uw klanten binnenkort genieten van een heerlijk fris drankje!