Inloopvriezer voor de horeca

Heeft u een nieuwe inloopvriezer voor de horeca nodig? Dat regelt GT Technics uit Hulshout voor u. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van allerlei soorten koelingssystemen. Ook warmtepompen en airconditioning behoort tot onze expertise. Ontdek de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Contacteer ons

De perfecte inloopvriezer voor de horeca

Indien u actief bent in de horeca, kan een op inloopvriezer niet ontbreken. Op deze manier kunt u grote hoeveelheden diepgevroren producten bewaren. Het neemt echter wel wat ruimte in beslag, waardoor u wel over een grote keuken/bewaarruimte moet beschikken. Bent u niet zeker of een inloopvriezer in uw zaak zou passen? Geen nood, onze specialisten komen op voorhand ter plaatse om alles op te meten. Zo wordt meteen duidelijk wat mogelijk is. Is enkel een kleinere vriescel mogelijk? Ook dat plaatsen onze gespecialiseerde techniekers op professionele wijze.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Contacteer ons voor een eerste afspraak

Heeft u interesse in een inloopvriezer voor de horeca, maar bent u niet zeker of u over de nodige ruimte beschikt? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf uit Hulshout. Wij regelen zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen. Wat het uiteindelijk ook wordt; wij zorgen voor een vriesinstallatie op basis van uw wensen én de mogelijkheden.