Koelcel kopen

Wilt u een industriële koelcel kopen? Dan bent u bij GT Technics, in Hulshout, op de goede plek beland. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van verschillende koeltechnieken, warmtepompen en airconditioning. Onze specialisten helpen u graag bij het kopen van industriële koeling.

Contacteer ons

Een industriële koelcel op maat van uw zaak kopen

Indien u een industriële koelcel voor uw zaak wilt kopen, komen we graag bij u langs. Zo kunnen we bekijken wat er juist mogelijk is en een op maat gemaakte industriële koeling voorzien. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan komen wij de koelcellen op maat bij u installeren. Dankzij onze ervaring en expertise verloopt de installatie erg nauwkeurig en vlot, zodat u binnen de kortste keren heerlijk gekoelde drankjes kunt serveren. Naast een koelcel bieden we allerlei andere vormen van industriële koeling aan. Denk bijvoorbeeld aan:

Welke vorm van industriële koeling u ook verkiest, wij bezorgen u altijd een offerte op maat, zodat u volledig op de hoogte bent van het prijskaartje. Daarnaast rekent u op ons voor regelmatig onderhoud. Op deze manier gaat uw industriële koelcel langer meer en kunt u plotse mankementen vermijden.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Contacteer ons vandaag nog voor hulp op maat

Wilt u een industriële koelcel kopen bij onze firma uit Hulshout? Contacteer ons dan vandaag nog! Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de meest geschikte vorm van industriële koeling voor uw situatie te bepalen. Vervolgens bezorgen we u een offerte, alvorens we overgaan tot de plaatsing van uw koelinstallaties. Wat u uiteindelijk ook verkiest, u bent verzekerd van topkwaliteit. We werken immers alleen samen met gekende merken als Dixell of Embraco. Zit u met vragen over bepaalde producten of over onze service? Vul dan zeker het contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.