Koelcellen op maat

Zoekt u naar koelcellen op maat voor uw bedrijf? Dan moet u bij GT Technics zijn. Bij ons bedrijf uit Hulshout, in de provincie Antwerpen, vindt u industriële koelers en kunt u een koelcel op maat voor uw zaak in regio Westerlo kopen. Geef uw wensen door en dan zorgen onze specialisten uit Westerlo voor u de perfecte koelinstallatie voor de industrie.

Contacteer ons

Een ruim aanbod aan koelcellen op maat

Bij onze zaak, die actief is in regio Westerlo, vindt u allerlei vormen van industriële koelers. We beschikken over alle nodige certificaten om een koelinstallatie te leveren, plaatsen en herstellen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wilt u een koelcel op maat kopen, dan vindt u bij ons bedrijf nabij Westerlo, in de provincie Antwerpen, enkel topmerken. Dankzij de hoge kwaliteit van elke koelinstallatie genieten we van een enorm klantenbestand van particulieren en bedrijven die steeds weer op onze service rekenen. Heeft u een eigen restaurant of zit u in de industrie in regio Westerlo en heeft u een enorme koelinstallatie nodig? Ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo, biedt voor elke klant een oplossing op maat aan, of het nu gaat om koelcellen of een koeltoog. Concreet bestaat het assortiment aan industriële koelers van ons bedrijf in de buurt van Westerlo uit de volgende koelingen:

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Wij helpen bij het selecteren van de juiste koelinstallatie voor bedrijven

Bij GT Technics nabij Westerlo, in de provincie Antwerpen, begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is voor bedrijven om een koelcel of koelinstallatie op maat te kopen. U wilt namelijk niet overbodige energie verspillen door een te grote cel, maar andersom wilt u ook vermijden dat u niet al uw producten gekoeld kunt bewaren. Daarom zorgen wij steeds voor koelcellen op maat. Bent u actief in de industrie in Westerlo en kunt u moeilijk de grootte van de installatie die u nodig heeft, inschatten? Dan helpen wij u graag met passend advies. We bieden zowel industriële koelers aan voor kleine en grote ondernemingen als kleine koelcellen voor particulieren in regio Westerlo.

Ontdek onze andere technische oplossingen

Bij ons kunt u een koelinstallatie voor de industrie in regio Westerlo kopen, maar ook voor tal van andere technische oplossingen kunt u bij ons terecht. Wilt u naast een koelcel ook een vriescel op maat kopen bij ons bedrijf actief in regio Westerlo, in de provincie Antwerpen? Ook dan schakelt u onze specialisten in! Of zoekt u naar een alternatieve manier om uw woning of bedrijf te verwarmen? Ontdek al onze mogelijkheden tijdens het kopen van een warmtepomp

Vraag advies over het kopen van een koelcel aan onze specialisten in Westerlo

Bent u geïnteresseerd in een koelinstallatie voor uw bedrijf actief in de industrie in Westerlo? Of wilt u als particulier een koelcel kopen? Wij helpen u in beide gevallen met advies op maat en bieden de juiste oplossing aan. Maak een afspraak via het contactformulier. Wij bezorgen u een offerte op maat.