Koeleiland kopen in regio Antwerpen

Wilt u graag een koeleiland kopen voor in uw woning of zaak in regio Antwerpen? GT Technics uit Hulshout is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en herstellen van allerlei koelmeubels in regio  Antwerpen. Wilt u een koeleiland kopen, dan komen onze experts uw koelmeubel met precisie installeren in regio Antwerpen. Ontdek hieronder waar ons bedrijf voor staat.

Contacteer ons

Een koeleiland van hoge kwaliteit kopen in regio Antwerpen

Ons bedrijf uit Hulshout staat garant voor topkwaliteit. We bezitten over de nodige koeltechnische certificaten om koelmeubels te leveren, plaatsen en herstellen. U kunt er dus van op aan dat uw koeleiland op een professionele manier geplaatst wordt. Daarnaast werken we enkel met topmerken zodat u uw producten zo goed mogelijk kunt bewaren. Naast het kopen van een koeleiland in regio Antwerpen kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere koelmeubels en installaties. Wilt u ook koelcellen op maat kopen? Of moet u voor uw zaak vaak producten invriezen? Dan kijkt u best eens naar een vriesinstallatie.

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Kies ons voor uw koeloplossingen

Ons bedrijf biedt allerlei koeloplossingen op maat aan. Heeft u slechts voor enkele dagen een koelinstallatie nodig? Dan kunt u via ons een vriesaanhangwagen huren. Heeft u gevonden wat u zocht of krijgt u graag advies op maat van uw zaak of keuken? Vul het contactformulier in voor een afspraak of een offerte op maat.