Koelkast voor de horeca kopen

Zoekt u naar koelcellen op maat voor uw bedrijf? Dan moet u bij GT Technics zijn. Bij ons bedrijf uit Hulshout, in de provincie Antwerpen, vindt u industriële koelers en kunt u een koelcel op maat voor uw zaak in regio Westerlo kopen. Geef uw wensen door en ontdek de mogelijkheden bij deze specialist in technische oplossingen.

Contacteer ons

Een koelkast op maat voor de horeca kopen

Een koelkast voor de horeca kopen bij ons bedrijf staat gelijk aan een volledig op maat gemaakte oplossing. We beschikken over tal van mogelijkheden wat koelkasten voor de horeca betreft. Verkiest u een koeltoog? Past een koeleiland beter in uw zaak? Vraag ons gerust om advies, indien nodig! Wij komen ter plekke bekijken wat de beste optie is voor uw zaak. We maken een grondige analyse van uw zaak en bepalen op basis daarvan wat het meest geschikt is. Uiteindelijk beslist u uiteraard wat er daadwerkelijk moet gebeuren. Vervolgens bezorgen we u een offerte en beginnen we aan de werkzaamheden bij groen licht.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Koop uw koelkast voor de horeca bij ons

Wilt u een koelkast voor de horeca kopen die volledig op maat van uw zaak is? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf uit Hulshout. Wij plannen zo snel mogelijk een bezoek bij u in en stellen onze verschillende mogelijkheden aan u voor. Wordt het een open koeling of toch eerder iets anders? U beslist!