Koeltoog voor de horeca

Indien u op zoek bent naar een koeltoog voor de horeca, kunt u deze bestellen bij GT Technics. Ons bedrijf uit Hulshout is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van koeltechnieken, airco en warmtepompen. Wij zorgen keer op keer voor een nauwkeurige en snelle plaatsing van uw installatie.

Contacteer ons

Een koeltoog voor de horeca op maat

Een koeltoog is een perfecte oplossing voor de horeca indien u bepaalde producten koel wilt houden, maar deze toch wilt etaleren. Zo wordt een koeltoog vaak gebruikt voor het tonen van patisserie, vis en schaaldieren. Wilt u een koeltoog laten installeren door échte vakmannen? Reken op de hulp van GT Technics uit Hulshout. Wij komen bij u langs en meten alles grondig na. Zo bent u zeker dat alles volledig op maat van uw zaak is. Indien we denken dat een ander alternatief bij uw noden zou passen, zullen we u dat ook zeggen. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we de beste oplossingen aanbieden aan onze klanten. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u beter een koeleiland kunt kopen voor in uw zaak. Naast koelingen, bieden we ook vriesinstallaties aan.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Neem contact op met onze firma

Wilt u graag een koeltoog voor in de horeca laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en bezorgen u een vrijblijvende offerte. Zodra u groen licht geeft, gaan we over tot de nauwkeurige plaatsing van uw toog.