Onderhoud van uw airco in regio Westerlo

Voor het onderhoud van uw airco kiest u het beste voor ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo. GT Technics zorgt voor allerlei technische oplossingen, zoals het plaatsen van koelmeubels. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het herstel en onderhoud. Laat het onderhoud van uw airco in regio Westerlo over aan onze specialisten.

Contacteer ons

Wij verzorgen het onderhoud van uw airco in regio Westerlo

Ons bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het installeren van airco’s, maar ook in het onderhoud en herstel. Een regelmatig onderhoud van uw airco in de omgeving van Westerlo is belangrijk, daarom laat u dit het best over aan onze experts. Een systeem dat slecht onderhouden is, kan namelijk ongezonde lucht uitstoten. Dat kan als gevolg met zich meebrengen dat u sneller een verkoudheid oploopt of last heeft van griep of keelpijn. Denkt u dat uw airco nog eens onderhoud nodig heeft van onze firma in regio Westerlo? Dan komt onze zaakvoerder langs om de situatie te bekijken zodat hij met gepaste oplossingen op de proppen kan komen.

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Reken op onze expertise

Onze techniekers uit Hulshout zorgen met plezier voor het onderhoud van uw airco, of u nu particulier of ondernemer bent. Daarnaast bieden we ook tal van andere technische oplossingen aan zoals het plaatsen van een warmtepomp. Vul het contactformulier in en wij bezorgen u een offerte op maat.