Open koeling voor de horeca

Een open koeling voor de horeca is perfect om drankjes of andere zaken die liefst koel bewaard worden, te etaleren. Heeft u interesse in dergelijke vorm van koeling? Dan kunt u altijd rekenen op GT Technics, uit Hulshout. Onze specialisten zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Contacteer ons

Een open koeling voor de horeca laten plaatsen door specialisten

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van allerlei soorten koelkasten voor de horeca. Bent u specifiek op zoek naar een open koeling voor de horeca, bijvoorbeeld om gekoelde drank te etaleren? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. We meten alles nauwkeurig op en zoeken naar de beste oplossing, rekening houdend met uw wensen. Gaat u akkoord met de plannen? Dan zorgen we voor een vlotte plaatsing van uw installatie. Verder bieden we ook andere koel- en vriesmogelijkheden aan. Zo installeren we met precisie en vakmanschap een vriesinstallatie in uw zaak.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Contacteer ons voor een afspraak en een offerte

Wilt u een open koeling voor de horeca laten installeren door ons bedrijf in Hulshout? Contacteer ons dan vandaag nog voor een afspraak. Wij komen bij u langs en zorgen vervolgens voor een op maat gemaakt offerte. Ook voor een inloopvriezer of andere koelmogelijkheden rekent u op ons.