Een vriescel voor de horeca

Een vriescel kan uiteraard niet ontbreken indien u actief bent in de horeca. Er zijn namelijk bepaalde producten die diepgevroren bewaard moeten blijven. Ons bedrijf uit Hulshout is gespecialiseerd in koeltechnieken, airco en warmtepompen. Het installeren van een vriescel op maat van uw zaak vormt voor ons dus geen enkel probleem.

Contacteer ons

Een vriescel voor de horeca volledig op maat van uw wensen

Bij GT Technics werken we op aanvraag van de klant. Wilt u een vriescel voor de horeca laten plaatsen? Dan komen we op afspraak bij uw zaak langs om alles op te meten. We overlopen de verschillende mogelijkheden en geven advies waar nodig. Lijkt een inloopvriezer interessanter voor uw situatie? Ook dat kunnen wij installeren. Bovendien stopt onze dienstverlening niet na het plaatsen van uw vriesinstallatie. We staan in voor onderhoud van hoge kwaliteit en voeren herstellingen uit indien nodig. Ook wanneer u een koelkast voor de horeca wilt kopen, staan onze experts voor u klaar.

Onze Diensten

  • ✔ AIRCO

    Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

  • ✔ KOELTECHNIEK

    GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

  • ✔ WARMTEPOMP

    U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

Maak een afspraak online

Wilt u een vriescel voor de horeca laten plaatsen door ons bedrijf uit Hulshout? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Zit u met vragen over onze service? Of bent u ook geïnteresseerd in koelcellen op maat? Laat het ons gerust weten. Wij komen zo snel mogelijk tot bij u en bezorgen u achteraf een offerte.