Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!

Image

WINDENERGIE

Mooi, efficiënt, klein en geluidloos: onze windturbines met geavanceerde aerodynamica zijn een genot om naast te wonen en te werken.

Wilt u uw steentje bijdragen aan een gezond leefmilieu en weet u nog niet helemaal waar te beginnen? Dankzij onze efficiënte en geluidloze windturbines, kunt u makkelijk beroep doen op duurzame windenergie. De voordelen van onze structuren zijn eindeloos:

 • Ze zijn veel efficiënter dan gedacht wordt dat windturbines kunnen zijn. 
 • Ze starten op 1,5 meter/seconde met het produceren van energie. Andere turbines starten pas op 3 meter/seconde. 
 • Ze zijn opvallend voor vogels, wat maakt dat onfortuinlijke ongelukken dus zo goed als uit den boze zijn. 
 • Ze zijn geluidloos. 
 • Wanneer ze dicht bij elkaar staan, stijgt hun productie met 20 tot 50%. 
 • Er zijn geen wieken, maar twee verticale bladen die de wind opvangen. Door de verticale structuur vormen de turbines geen enkele schaduw

Een revolutie in kleine windturbines 

U overweegt energieproductie voor uw gebouwen om de problemen van energiekosten, koolstofreductie in uw faciliteiten, veerkracht in noodsituaties, vervuiling, LEED-certificering en imago aan te pakken? Onze kleine windturbines kunnen bieden wat u zoekt. 

Overal ter wereld is wind een belangrijke bron van energie. Andere turbines zijn luidruchtig, maar wij hebben inmiddels de innovatieve combinatie van laag geluidsniveau en hoog rendement bereikt. Een meting van het Israëlische ministerie van Milieu op een eerdere versie wees namelijk uit dat het decibelniveau aanzienlijk daalde. 

Andere turbines verslechteren de prestaties van hun buren, maar onze turbines zorgen er echter voor dat hun buren beter presteren. Deze game changer maakt gelijktijdige installatie van meer turbines mogelijk. Daarenboven zorgt de verticale structuur van de windturbines ervoor dat er geen schaduw gecreëerd wordt. De turbines bevatten geen wieken, maar twee verticale bladen die alle wind opvangen.  

Uw bedrijf geeft om esthetiek en dat verhoogt uw omzet. Met hun look die lijkt op roterende tulpen, zijn onze turbines kunstwerken op zich. Kies zelf een gepaste kleur en toon aan uw klanten op een elegante manier uw keuze voor duurzame (wind)energie. 

Mini-model 

Met een afmeting van 1 meter is dit compacte en lichte model ideaal voor off-grid projecten, installaties en campers. Zelfs met zijn beperkte omvang is ons kleinste model een gepatenteerd ontwerp dat zorgt voor ongeëvenaarde efficiëntie. Bent u geïnteresseerd in off-grid oplossingen met een lagere energiebehoefte? Search no more. Wij hebben voor u dé oplossing klaar! 

Model van 3 meter 

Ons 3-meter model is de populairste keuze van onze klanten voor kleinere toepassingen en woningen, maar ze hebben nog steeds het clustereffect waarmee u de CO2-voetafdruk van een huis of klein bedrijf kunt verminderen en meerdere in één batterij en omvormer kunt koppelen; ze zijn de perfecte match tussen kostenefficiëntie en productiviteit. Dankzij het compacte formaat kan de turbine op de grond of op platte daken worden geïnstalleerd. De messen zijn gemaakt van glasvezel en het model is voorzien van een krachtige generator, een laadregelaar, een batterij (extra lading) en een netomvormer. Of u nu uw bedrijf of uw huis van stroom wilt voorzien, u zult verrast zijn door de output van onze esthetische en stille turbine. In gebieden met goede windomstandigheden doet deze turbine perfect zijn werk en bovendien kunt u een kleur kiezen die naadloos opgaat in uw omgeving of die past bij uw huisstijl. 

Model van 6 meter 

Ons hoogste model (6 meter) is de ideale optie voor de grootschalige productie van elektriciteit omdat de productiviteit aanzienlijk toeneemt zodra ze in groepen bij elkaar geplaatst worden. Ze zijn vooral relevant voor bedrijven met sterke daken of langs parkeerplaatsen en verder ongebruikte gebieden.  Momenteel is dit model enkel verkrijgbaar in glasvezelbladen. De windturbine wordt geleverd met een 5 kW generator.

Opladen en fietsenstalling 

Laad uw fiets, scooter en andere apparaten zowaar overal en altijd op, zowel on-grid als off-gri. Bent u eerder op zoek naar een oplossing voor een veilige plek om uw fiets te parkeren? Ook dan kunt u bij ons terecht! Maak uw keuze tussen één van onze intelligente parkeeroplossingen en laat uw fiets met een gerust hart achter. 

Opladen 

Iedereen zou toegang moeten hebben tot duurzame, hernieuwbare energie. Daarom breiden we uit naar de E-Mobility sector, waar we werken aan het versterken van mensen in de energietransitie. Onze laadpalen zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn geschikt voor on-grid en off-grid locaties. We bieden daarnaast de combinatie van windenergie en zonne-energie om de laadeenheden van stroom te voorzien.  

 • Zonnelaadstations 
 • Laadpalen voor zon en wind 
 • Oplaadpalen 
 • Opladen aan de muur en drive-in 
 • Zonnebanken 

Slimme fietsenstalling 

Onze Bike Parking Solutions zijn innovatief, garanderen veiligheid en zijn bovendien aanpasbaar. We bieden drie verschillende oplossingen als het op bike parking aankomt: 

 • Smart Bike Parking Docks 
 • Fietsvergrendelingsstations 
 • Elektrische scooterstations