De installatie van Warmtepompen Door 
GT Technics te Hulshout(Kempen)

Vraag uw offerte aan voor een duurzame installatie

Warmtepompinstallaties:
duurzame verwarming in huis

U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen door een energiezuinig en duurzaam alternatief? Installateur GT technics uit Hulshout (vroeger gevestigd in Westerlo) plaatst warmtepompen overal in de Kempen en verder. Zowel voor de installatie, als onderhoud en herstellingen is GT technics uw warmtepomp expert.

Warmtepomp plaatsen: een slimme keuze

Een warmtepompinstallatie is zowel in renovatie als nieuwbouw een interessante investering. Meestal wordt dit aangelegd via vloerverwarming en convectoren om te genieten van het hoogste rendement. Ook wanneer u op zoek bent om uw zwembad energiezuinig te verwarmen, is een warmtepomp een goede keuze. Uiteraard adviseren we u graag op maat van uw situatie.

Eerder nood om uw  huis, kantoor of andere ruimte te koelen met airconditioning? Of een vakman nodig in koeltechnieken? Ook hiervoor zit u goed bij ons!

Meer informatie

Voordelen van een Warmtepomp / arico installatie.

 • Koelen en verwarmen tot op uw gewenste omgeving temperatuur.

 • Door de lucht verplaatsing is er een snelle comfort temperatuur bereikt.

 • Niet meer lang wachten op uw radiator warmte.

 • Geen hoge elektriciteit factuur van uw elektrische vuurtje, met de inverte gestuurde compressor werkt uw airco zo economisch mogelijk.

 • Uw bedient elke kamer apart met zijn ingebouwde thermostaat. 

 • Mogelijkheid voor uw airco installatie van op afstand met uw smartphone te bedienen.

 • Na een warme dag op uw werk kan u thuis rustig genieten van het gezinsleven in uw ideale temperatuur. 

Verdere info

 1. Offerte en Verkoop
 2. Afspraken en plaatsing
 3. Service na verkoop
 4. Onderhoud
 5. Herstelling

1. Offerte en Verkoop

Voor de meest correcte offerte te kunnen maken, komen wij altijd tot bij u om een idee te krijgen van uw wensen en verwachtingen en wensen. Samen bespreken wij de beste plaatsing van uw warmtepomp voor een optimaal comfort te realiseren in uw huis of gebouw. Ook de verschillende toestellen worden aan u voorgelegd, zo hebt u alvast de mogelijkheid om een gewenst design voor uw warmtepomp uit te kiezen. Deze offerte word zo snel mogelijk via mail aan u bezorgd, zodat u direct een zicht heeft van het totale pakket en de prijs hiervoor.

2. Afspraken en plaatsing

Kiest u uiteindelijk om samen te werken met GT Technics, dan wordt er direct een datum van plaatsing vast gelegd. Zo kan u dit al noteren in uw agenda, en komt u niet voor verassingen te staan. De plaatsing van uw warmtepomp installatie word gedaan door de zaakvoerder zelf. Deze is natuurlijk van heel uw situatie op de hoogte, en weet perfect wat er afgesproken is.

3. Service na verkoop

Bij het afwerken van de plaatsing en na de nodige uitleg van uw Warmtepomp/Airco installatie, vragen wij u ineens naar een eventueel een jaarlijks onderhoud om deze mogelijks al in te plannen. Zo kan dit al op de zelfde moment geregeld worden en moet u hier verder niet meer aan herinnerd worden. Het voordeel van een onderhoud is om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen. Zo worden deze elk jaar nagekeken op hun werking, en volledig gereinigd, binnen en buiten.

4. Onderhoud

Of de installatie nu door ons werd geplaatst of niet, voor een onderhoud/herstelling kunt u zowel binnen als buiten de Kempen steeds bij GT technics uit Hulshout (vroeger in Westerlo) terecht. Wij verzorgen uw toestellen zoals het de onze zouden zijn. Een onderhoud is ook heel belangrijk voor de meest voorkomende problemen te vermeiden. Maar ook voor uw toestel van binnen en van buiten er terug als nieuw te laten uitzien.

Hier de bewerkingen die wij uitvoeren bij een onderhoud:

 • Reinigen van de aanzuigfilters.

 • Reinigen van de koel batterij (binnen toestel) tegen bacterie en stilstaand water.

 • Demonteren van de omkasting om zo alles te controleren en te reinigen.

 • Controle van uw condenspomp (als deze aanwezig is)

 • Reinigen buiten toestel.

 • Controle op de werking en temperaturen. 

5. herstelling

Voor een herstelling aan uw bestaande warmtepomp kan u ook op GT technics rekenen. U kan een herstelling via mail of telefonisch aanvragen, en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk in onze agenda past. Via mail word deze dan met u bevestigd, en zo een datum en uur afgesproken. Herstellingen kunnen al wel eens uitlopen, maar wij houden u verder op de hoogte als het afgesproken uur moest opschuiven.

Een warmtepomp om uw huis of zwembad te verwarmen en koelen in de Kempen of omgeving?
Contacteer GT Technics uit Hulshout (voordien in Tongerlo, Westerlo) meteen en vraag uw gratis offerte aan.