GT TECHNICS IN HULSHOUT: AIRCO, WARMTEPOMPEN & KOELTECHNIEK

Advies nodig in airco, warmtepompen of koeltechniek? Wij komen graag bij u langs!

AIRCO

Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airco installaties van GT Technics.

WARMTEPOMP

U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen?

KOELTECHNIEK

GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen.

Algemene koeltechniek

Advies nodig in airco, warmtepompen of koeltechniek? Wij komen graag bij u langs!

+
Vakman
+
Tevreden klanten
+
Jaren ervaring
+
Medewerkers

GT Technics is een jonge en dynamische eenmanszaak uit Hulshout die tot voor kort steeds gevestigd was in Westerlo in de Antwerpse Kempen

1. OFFERTE EN VERKOOP

Om een correcte offerte te kunnen opstellen voor de installatie van uw nieuwe airco of warmtepomp, komen we graag eerst bij u langs. Op die manier krijgen we een goed beeld van uw wensen en verwachtingen. Samen met u overlopen we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale installatie van uw airco of warmtepomp zodat u kunt genieten van een maximum aan comfort in uw woning. Daarnaast stellen we al onze toestellen aan u voor zodat we samen een installatie kunnen kiezen die naadloos aansluit bij uw verwachtingen. Vervolgens overhandigen we u een offerte via mail opdat u nooit voor onaangename (financiƫle) verrassingen zou komen te staan en opdat u een duidelijk beeld zou krijgen van het totaalpakket dat GT Technics biedt.

2. AFSPRAKEN EN PLAATSING

Beslist u om met ons in zee te gaan? Prima! Dan leggen we onmiddellijk een datum vast voor de plaatsing. De plaatsing van uw toestel wordt door onze zaakvoerder zelf uitgevoerd. Uiteraard is hij volledig op de hoogte van uw specifieke situatie en van de gemaakte afspraken.

3. SERVICE NA VERKOOP

Na de plaatsing en de nodige deskundige uitleg over uw toestel, kunnen we indien gewenst een jaarlijks onderhoud inplannen. Een onderhoud van uw airconditioning of warmtepomp is namelijk interessant om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen. We kijken doorgaans jaarlijks de werking na en reinigen uw apparaat volledig vanbinnen en vanbuiten zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw installatie!

4. ONDERHOUD

Of u nu uw airco of warmtepomp door ons of door een ander bedrijf heeft laten plaatsen, onze vakmannen staan u graag bij als het aankomt op het onderhouden of herstellen ervan. Een regelmatig onderhoud is cruciaal om veelvoorkomende problemen te vermijden. Vertrouw daarom op een expert zoals GT Technics en verleng de levensduur van uw apparaat.

5. HERSTELLING

Voor het herstellen van uw bestaande airco of warmtepomp kunt u ook bij GT Technics uit Hulshout komen aankloppen. U kunt een herstelling aanvragen via mail of telefonisch, wij kijken vervolgens onmiddellijk na wanneer we bij u kunnen langskomen en bevestigen onze afspraak via mail. Onze ervaring leert ons dat herstellingen wel eens kunnen uitlopen, maar wij houden u uiteraard steeds op hoogte mocht het afgesproken uur opschuiven.

6. NEEM CONTACT OP

Streeft u naar een perfect klimaat in uw huis of in uw bedrijf? Contacteer installateur GT Technics uit Hulshout en ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en wensen.

Onze diensten

AIRCO

AIRCO

Een installateur nodig om grote of kleine ruimtes met airco te koelen? Als allround specialist in airconditioning uit Hulshout actief in heel de Kempen

Meer weten?
WARMTEPOMP

WARMTEPOMP

U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen door een energiezuinig en duurzaam alternatief? Installateur GT technics uit Hulshout plaatst warmtepompen overal in de Kempen en verder. Meer weten?
KOELTECHNIEK

KOELTECHNIEK

GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen. De voorbije jaren wisten we dan ook een ruim klantenbestand op te bouwen van steeds wederkerende, tevreden particulieren en bedrijven. GT Technics is uw koeltechnieker voor koelcellen en diepvriescellen volledig op maat van uw wensen en noden. Meer weten?

Vraag meteen een gratis offerte aan

Bent u op zoek naar een installateur voor uw airco of warmtepomp? Heeft u een koeltechnieker nodig voor uw koel- en diepvriescellen op maat? Contacteer GT Technics uit Hulshout en vraag uw gratis offerte op maat aan. 

Gratis offerte
call-to-action