Warmtepomp laten plaatsen in regio Westerlo

Een warmtepomp kunt u laten plaatsen door een installateur van ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo. Warmtepompen zijn het perfecte alternatief voor gas of mazout om uw woning te verwarmen. Voor het volledig verwarmen van uw woning moet u dan ook bij GT Technics zijn. Onze installateur zorgt voor een professionele plaatsing in de omgeving van Westerlo. Hieronder leest u verder over de mogelijkheden bij ons bedrijf.

Een warmtepomp laten plaatsen in regio Westerlo door onze installateur

Gaat u voor vloerverwarming? Of mag het tapwater van warmtepomp voor lucht/water worden voorzien? Dan kunt u een warmtepomp in regio Westerlo laten plaatsen door onze installateur. Niet alleen plaatsen wij volledig nieuwe installaties in nieuwbouwwoningen, we checken ook oude installaties in renovatiewoningen en vervangen deze door een gepast model dat aan uw wensen voldoet. Bij het laten plaatsen van een volledige warmtepomp in regio Westerlo kunnen we uw sanitaire installatie eveneens voorzien. Zowel uw vloerverwarming en convectoren als uw waterinstallatie (warm en koud) worden in een mum van tijd volgens de regels van de kunst geplaatst.

Kies voor een zonenregeling

Als u opteert voor vloerverwarming, dan kunnen we werken met een zonenregeling die het mogelijk maakt om in elke ruimte afzonderlijk een gewenste temperatuur in te stellen. De aparte thermostaten in de verschillende ruimtes kunnen bediend worden met één hoofdthermostaat die bovendien ook voorzien kan worden van wifi.

Een warmtepomp als investering

Het laten plaatsen van een warmtepomp door onze installateur is zowel in renovatiewoningen als nieuwbouwwoningen in regio Westerlo een slimme investering. Meestal wordt een warmtepomp aangelegd via vloerverwarming en convectoren zodat u kunt genieten van het hoogste rendement. Ook om uw zwembad op een energiezuinige manier te verwarmen, is een warmtepomp een uitstekende keuze. Wat uw situatie of uw vraag ook is, wij zorgen met plezier voor deskundig advies!

De voordelen van een warmtepomp

Naast een goede investering zijn er nog andere redenen waarom u een warmtepomp moet laten plaatsen door onze installateur in regio Westerlo:

  • Verwarmen tot uw gewenste omgevingstemperatuur.
  • Door de luchtverplaatsing bereikt de pomp een snelle comforttemperatuur.
  • Niet lang wachten op uw radiatorwarmte.
  • Geen hoge elektriciteitsfactuur door uw elektrische vuurtje.
  • U bedient elke kamer apart dankzij de ingebouwde thermostaat. 

Ontdek onze andere diensten en maak een afspraak

Bij ons kunt u niet enkel een installateur inschakelen om een warmtepomp te laten plaatsen in regio Westerlo. Ons bedrijf uit Hulshout is namelijk ook gespecialiseerd in tal van andere technische oplossingen. Heeft u een airco? Dan kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw aircosysteem. Of wilt u graag een koelcel op maat kopen? Wij geven advies waar nodig. Welke dienst u ook nodig heeft, wij zorgen steeds voor een goede service. Maak een afspraak via het contactformulier en wij bezorgen u een offerte op maat.