Warmtepompinstallatie in regio Westmeerbeek

Een warmtepomp kunt u best laten plaatsen door een installateur van ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westmeerbeek. Warmtepompen zijn het perfecte alternatief voor gas of mazout om uw woning te verwarmen. Voor het volledig verwarmen van uw woning moet u dan ook bij GT Technics zijn. Onze installateur zorgt voor een professionele plaatsing in de omgeving van Westmeerbeek. Dankzij onze specialisatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij ons geniet u van een professionele warmtepompinstallatie voor een eerlijke prijs.

Een warmtepompinstallatie door  onze installateur is de juiste keuze

Gaat u voor vloerverwarming? Of mag het tapwater door een warmtepomp verwarmd worden? Dan kunt u uw warmtepomp laten plaatsen door onze installateur. Niet alleen plaatsen wij volledig nieuwe installaties in nieuwbouwwoningen, we voorzien ook het onderhoud van oude installaties in renovatiewoningen en vervangen deze, indien nodig, door een gepast model dat aan uw wensen voldoet. Wanneer u kiest om uw warmtepomp door ons te laten plaatsen, kunnen we eveneens uw sanitaire installatie voorzien. Zowel uw vloerverwarming en convectoren als uw waterinstallatie (warm en koud) worden in een mum van tijd volgens de regels van de kunst geplaatst, allemaal aan een eerlijke prijs.

Kies voor een zonenregeling

Als u opteert voor vloerverwarming, dan kunnen we werken met een zonenregeling die het mogelijk maakt om in elke ruimte afzonderlijk een gewenste temperatuur in te stellen. De aparte thermostaten in de verschillende ruimtes kunnen bediend worden met één hoofdthermostaat die bovendien ook voorzien kan worden van wifi.

Een warmtepomp als investering

Onze installateur inschakelen voor het laten plaatsen van een warmtepomp die werkt op lucht/water is zowel in renovatiewoningen als nieuwbouwwoningen een slimme investering. Meestal wordt een warmtepomp aangelegd in combinatie met vloerverwarming en convectoren zodat u kunt genieten van het hoogste rendement. De prijs van een warmtepompinstallatie betaalt zich gegarandeerd terug! Ook om uw zwembad op een energiezuinige manier te verwarmen, is een warmtepompinstallatie een uitstekende keuze. Wat uw situatie of uw vraag ook is, wij zorgen met plezier voor deskundig advies!

De voordelen van een warmtepomp

Naast een goede investering zijn er nog andere voordelen aan het laten plaatsen van een warmtepomp werkt:

  • Verwarmen tot uw gewenste omgevingstemperatuur.
  • Door de luchtverplaatsing bereikt de pomp een snelle comforttemperatuur.
  • Niet lang wachten op uw radiatorwarmte.
  • Geen hoge elektriciteitsfactuur door uw elektrische vuurtje.
  • U bedient elke kamer apart dankzij de ingebouwde thermostaat. 

Kiest u voor een geothermische warmtepomp? Of gaat u voor een lucht-waterwarmtepomp? We vertellen u graag meer over de voordelen van elke soort warmtepompinstallatie.

Ontdek onze andere diensten en maak een afspraak

Bij ons kunt u niet enkel een installateur inschakelen om een warmtepomp te laten plaatsen in regio Westerlo. Ons bedrijf uit Hulshout is namelijk ook gespecialiseerd in tal van andere technische oplossingen. Wij geven advies waar nodig. Welke dienst u ook nodig heeft, wij zorgen steeds voor een goede service. Maak een afspraak via het contactformulier en wij bezorgen u een offerte op maat zodat u zicht krijgt op de prijs van een warmtepompinstallatie bij ons. 

Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!