GT TECHNICS IN HULSHOUT: EEN EXPERT IN AIRCO’S, WARMTEPOMPEN & KOELTECHNIEK

Heeft u advies nodig in verband met uw airco, warmtepompen of koeltechniek? Onze techniekers komen graag bij u langs en zorgen voor een oplossing op maat. Ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen en geniet van onze service van topkwaliteit

AIRCO

Grote en kleine ruimtes koelen en verwarmen kan makkelijk dankzij de stille airconditioning van GT Technics. Onze techniekers zorgen voor een nauwkeurige plaatsing. Ook voor het onderhoud of voor een herstelling aan uw airco rekent u op onze specialisten.

WARMTEPOMP

Denkt u eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen en een energiezuinig en duurzaam alternatief in de plaats te nemen? Dan komt onze installateur een warmtepomp installeren. Ontdek de voordelen.

KOELTECHNIEK

GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen. Ontdek hoe de installatie van koel- en vriescellen verloopt en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning. Zoekt u naar een tijdelijke oplossing om zaken koel te bewaren? Kies voor onze koelremorque.

Algemene koeltechniek

Advies nodig in airco, warmtepompen of koeltechniek? Wij komen graag bij u langs!

+
Vakman
+
Tevreden klanten
+
Jaren ervaring
+
Medewerkers

Ontdek waar GT Technics voor staat

GT Technics is een jonge en dynamische eenmanszaak uit Hulshout die tot voor kort gevestigd was in Westerlo in de Antwerpse Kempen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei technische oplossingen. Ontdek wat ons bedrijf te bieden heeft voor particulieren en ondernemers.

Offerte en verkoop

Om een correcte offerte te kunnen opstellen voor de installatie van uw nieuwe airco, warmtepomp of koelcel, komen we graag eerst bij u of uw bedrijf langs. Op die manier krijgen we een goed beeld van uw wensen en verwachtingen. Samen met u overlopen we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale installatie van uw airco, warmtepomp of koelcel. Zo geniet u van een maximum aan comfort in uw woning of bedrijf. Daarnaast tonen wij graag wat al onze toestellen kunnen, zodat we samen een installatie kunnen kiezen die naadloos aansluit bij uw verwachtingen. Vervolgens overhandigen we u een offerte via e-mail zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan en zodat u een duidelijk beeld krijgt van het totaalpakket dat GT Technics aanbiedt.

Afspraken en plaatsing

Beslist u om met ons in zee te gaan? Dat is prima! Dan leggen we onmiddellijk een datum vast voor de plaatsing. De plaatsing van uw toestel wordt door onze zaakvoerder zelf uitgevoerd. Uiteraard is hij volledig op de hoogte van uw specifieke situatie en van de gemaakte afspraken.

Onderhoud

Na de plaatsing en de nodige deskundige uitleg over uw toestel, kunnen we indien gewenst een jaarlijks onderhoud inplannen. Een onderhoud van uw airconditioning of warmtepomp is namelijk interessant om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen. We kijken doorgaans jaarlijks de werking na en reinigen uw apparaat volledig vanbinnen en vanbuiten, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw installatie! Ook wanneer u uw airco of warmtepomp door een ander bedrijf heeft laten plaatsen, staan onze experts voor u klaar om u te helpen bij het onderhoud. Regelmatig onderhoud is cruciaal om veelvoorkomende problemen te vermijden. Vertrouw daarom op een expert zoals GT Technics en verleng de levensduur van uw apparaat.

Herstelling

Voor het herstellen van uw bestaande airco of warmtepomp kunt u ook bij GT Technics uit Hulshout aankloppen. U kunt een herstelling aanvragen via e-mail of telefoon, wij kijken vervolgens onmiddellijk na wanneer we bij u kunnen langskomen en bevestigen onze afspraak via e-mail. Onze ervaring leert ons dat herstellingen wel eens kunnen uitlopen, maar wij houden u uiteraard steeds op hoogte mocht het afgesproken uur opschuiven.

Geniet van onze installaties op maat

Streeft u naar een perfect klimaat in uw huis of in uw bedrijf? Contacteer installateur GT Technics uit Hulshout en ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en wensen. Of u nu een warmtepomp, laadpaal, vriesinstallatie of airco wenst, wij zorgen steeds voor een service van topkwaliteit.

Onze diensten

AIRCO

AIRCO

Een installateur nodig om grote of kleine ruimtes met airco te koelen? Als allround specialist in airconditioning uit Hulshout actief in heel de Kempen

Meer weten?
WARMTEPOMP

WARMTEPOMP

U denkt eraan uw gasketel of mazoutketel te vervangen door een energiezuinig en duurzaam alternatief? Installateur GT technics uit Hulshout plaatst warmtepompen overal in de Kempen en verder. Meer weten?
KOELTECHNIEK

KOELTECHNIEK

GT Technics werkt uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en een topservice te kunnen garanderen. De voorbije jaren wisten we dan ook een ruim klantenbestand op te bouwen van steeds wederkerende, tevreden particulieren en bedrijven. GT Technics is uw koeltechnieker voor koelcellen en diepvriescellen volledig op maat van uw wensen en noden. Meer weten?

Vraag meteen een gratis offerte aan

Bent u op zoek naar een installateur voor uw airco of warmtepomp? Heeft u een koeltechnieker nodig voor uw koel- en diepvriescellen te plaatsen, onderhouden of herstellen? Contacteer GT Technics uit Hulshout en vraag uw gratis offerte op maat aan. 

Gratis offerte
call-to-action