ONDERHOUD AIRCO/WARMTEPOMP

Naast de installatie van uw airco/warmtepomp staat GT technics ook in voor herstellingen en onderhoud. De zelfwerkende zaakvoerder van GT Technics komt graag bij u langs om uw defecte toestel te checken zodat een juiste oplossing voorzien kan worden. Het is belangrijk dat u uw systeem geregeld laat nakijken. Het is immers niet gezond om de lucht van een slecht onderhouden systeem in te ademen.

Waarom is regelmatig onderhoud belangrijk?

  • Optimale luchtkwaliteit in je woning: het onderhouden van een airco/warmtepomp installatie is belangrijk om te zorgen dat het efficiĆ«nt werkt en om te voorkomen dat er gezondheidsklachten optreden. Hierdoor voorkom je muffe geur in je woning. Het verspreiden van bacteriĆ«n of slechte luchtkwaliteit worden hierdoor vermeden.
  • Hoger rendement en lagere energiefractuur: bij teveel opgehoopt vuil in uw airco/warmtepomp installatie zorgt dit er voor een slechte werking van uw installatie wat zorgt voor een hoog verbruik van de compressor. Je energiekosten zullen hierdoor stijgen en mogelijk tot een defect van uw installatie zorgen. Door onderhoud te laten uitvoeren vermijd je dit.
  • Langere levensduur van je systeem: bij een goed onderhoud van je systeem, zal je airco/warmtepomp installatie ook langer meegaan.

Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!