LUCHT/WATER

Warmtepompinstallaties, een duurzame verwarming in huis

Warmtepompen zijn het perfecte alternatief voor gas of mazout om uw woning te verwarmen. Voor het volledig verwarmen van uw woning moet u dan ook bij GT Technics uit Hulshout zijn. Gaat u voor vloerverwarming? Mag het tapwater met een lucht/water warmtepomp worden voorzien? Niet alleen plaatsen wij volledig nieuwe installaties in nieuwbouwwoningen, ook checken we oude installaties in renovatiewoningen en vervangen we deze door een gepast model dat aan uw wensen voldoet. Bij het plaatsen van een volledige warmtepomp kunnen we uw sanitaire installatie eveneens voorzien. Zowel uw vloerverwarming en convectoren als uw waterinstallatie (warm en koud) worden in een mum van tijd volgens de regels van de kunst geplaatst.

Als u opteert voor vloerverwarming, dan kunnen we werken met een zonenregeling die het mogelijk maakt om in elke ruimte afzonderlijk een gewenste temperatuur in te stellen. De aparte thermostaten in de verschillende ruimtes kunnen bediend worden met één hoofdthermostaat die bovendien ook voorzien kan worden van wifi.

Warmtepomp als investering

Een warmtepompinstallatie is zowel in renovatiewoningen als nieuwbouwwoningen een slimme investering. Meestal wordt een warmtepomp aangelegd via vloerverwarming en convectoren zodat u kunt genieten van het hoogste rendement. Ook om uw zwembad op een energiezuinige manier te verwarmen, is een warmtepomp een uitstekende keuze. Wat uw situatie of uw vraag ook moge zijn, wij zorgen met plezier voor deskundig advies!

Voordelen van een warmtepomp

  • Verwarmen tot op uw gewenste omgevingstemperatuur.
  • Hoge COP.
  • Verwarmen via de warmtepomp, niet op weestanden.
  • Ter vervanging van uw gas of mazout installatie.


Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!