Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!

Image

AIRCO

werkmannen hebben voor u de beste koel- en verwarmingsoplossingen klaar! GT Technics installeert airconditioning zowel voor particulieren als professionals en zowel in nieuwbouwwoningen als in renovatiewoningen. Wij koelen uw slaapkamers, woonkamer en bureaus, maar ook serverlokalen, werkplaatsen en opslagruimtes behoren tot onze mogelijkheden.

Tijdens alle werken besteden we extra veel aandacht aan het minimaliseren van breek- en kapwerken zodat al uw ruimtes volledig intact blijven. Daarnaast werken onze vakmannen steeds proper en nauwkeurig zonder al te veel stof te maken. Kortom: u hoeft zich helemaal geen zorgen te maken wanneer u het installeren van uw airco overlaat aan GT Technics!

Wifi

Wilt u uw airco installatie kunnen aanzetten vanop afstand zodat u kunt thuiskomen in een heerlijk gekoelde omgeving op warme zomerdagen? Geen probleem! GT Technics kan uw airco voorzien van wifi. Op die manier voorkomt u dat u uw installatie op volle toeren moet laten draaien zodra u ’s avonds thuiskomt.

Herstellingen en onderhoud

Naast de installatie van uw airconditioning staan we ook in voor eventuele herstellingen en onderhoud. De zelfwerkende zaakvoerder van GT Technics komt graag bij u langs om uw defect toestel te checken opdat een juiste oplossing voorzien kan worden.

Voordelen van airco

De voordelen van airconditioning zijn eindeloos:

  • Koelen tot uw ideale omgevingstemperatuur is bereikt.
  • Dankzij de luchtverplaatsing geniet u snel van een optimale comforttemperatuur.
  • Elke ruimte kan apart bediend worden dankzij een ingebouwde thermostaat.
  • Ook op afstand kunt u uw installatie eenvoudig met uw smartphone bedienen.
  • Na een lange, warme werkdag kunt u thuis rustig genieten van de perfecte temperatuur.

Offerte

Bij het aanvragen van een offerte geven we u een uitgebreide uitleg over hoe de installatie er zal uitzien. We tonen bovendien graag foto's van installaties die al eerder geplaatst werden zodat u een beeld krijgt van de opties.

1. OFFERTE EN VERKOOP

Om een correcte offerte te kunnen opstellen voor de installatie van uw nieuwe airco, komen we graag eerst bij u langs. Op die manier krijgen we een goed beeld van uw wensen en verwachtingen. Samen met u overlopen we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale installatie van uw airco zodat u kunt genieten van een maximum aan comfort in uw woning. Daarnaast stellen we onze toestellen aan u voor zodat we samen een design van airco installatie kunnen kiezen die naadloos aansluit bij uw verwachtingen. Vervolgens overhandigen we u zo snel mogelijk een offerte via mail zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan en zodat u een duidelijk beeld krijgt van het totaalpakket dat GT Technics voorziet.

2. AFSPRAKEN EN PLAATSING

Beslist u om met ons in zee te gaan? Prima! Dan leggen we onmiddellijk een datum voor de plaatsing vast. De plaatsing van uw airco wordt eigenhandig door onze zaakvoerder uitgevoerd. Uiteraard is hij volledig op de hoogte van uw specifieke situatie en van de gemaakte afspraken.

3. SERVICE NA VERKOOP

Na de plaatsing en de nodige deskundige uitleg over uw toestel, kunnen we indien gewenst een jaarlijks onderhoud inplannen. Een onderhoud van uw airconditioning is namelijk interessant om de garantie op de toestellen met een jaar te verlengen. We kijken doorgaans jaarlijks de werking na en reinigen uw apparaat volledig vanbinnen en vanbuiten zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw installatie!

4. ONDERHOUD

Of u nu uw airco door ons of door een ander bedrijf heeft laten plaatsen, onze vakmannen staan u graag bij als het aankomt op het onderhouden of herstellen van uw installatie. Een regelmatig onderhoud is cruciaal om veelvoorkomende problemen te vermijden. Vertrouw daarom op een expert zoals GT Technics en verleng de levensduur van uw apparaat.

5. HERSTELLING

Voor het herstellen van uw bestaande airco kunt u ook bij GT Technics uit Hulshout komen aankloppen. U kunt een herstelling aanvragen via mail of telefonisch, wij kijken vervolgens onmiddellijk na wanneer we bij u kunnen langskomen en bevestigen onze afspraak via mail. Onze ervaring leert ons dat herstellingen wel eens kunnen uitlopen, maar wij houden u uiteraard steeds op hoogte mocht het afgesproken uur opschuiven.

6. NEEM CONTACT OP

Streeft u naar een perfect klimaat in huis of in uw bedrijf? Contacteer airco installateur GT Technics uit Hulshout en ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw noden en wensen.