Contact opnemen

Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? De mannen van GT Technics staan te uwer beschikking. We kijken er alvast naar uit u te mogen helpen!

Image

Koelmeubels, koelcellen en diepvriescellen op maat

GT Technics is in het bezit van de nodige koeltechnische certificaten om uw op maat gemaakte koelmeubels, koelcellen en diepvriescellen te leveren, plaatsen en herstellen. We werken uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om kwaliteit en de beste service te kunnen garanderen. De voorbije jaren wisten we dan ook een ruim klantenbestand op te bouwen van steeds wederkerende, tevreden particulieren en bedrijven. Geef ons gerust uw wensen en verwachtingen door, dan zorgen wij voor een gepaste koeltechniek.

Ons uitgebreide assortiment van koelmeubels bestaat uit onderstaande koelingen:

  • Koelwand
  • Koeleiland
  • Koeltoog
  • Drankenkoeling

Chillerinstallaties op ijswater

GT Technics is uw specialist in chillerinstallaties op ijswater. Een chiller of koudwaterinstallatie kan een binnenruimte koelen onder de omgevingstemperatuur en is ideaal voor grotere woningen of bedrijven waar verkoeling nodig is. Het principe van een chillerinstallatie is vergelijkbaar met een warmtepomp. Het enige verschil is dat een chiller enkel in staat is om te koelen.