Een vriesinstallatie in regio Westerlo

Als u een vriesinstallatie wilt laten plaatsen, dan vindt u bij ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo, allerlei koelmeubels. GT Technics biedt allerlei technische oplossingen aan voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Westerlo. Zo kunt u bij ons een diepvriescel en andere koelmeubels voor de horeca kopen in regio Westerlo. Ontdek waarom u voor ons moet kiezen.

Een vriesinstallatie op maat in regio Westerlo 

Indien u een industriële vriescel of een andere vriesinstallatie wilt laten plaatsen in regio Westerlo, zijn wij uw partner. GT Technics, actief in de omgeving rond Westerlo, is in het bezit van de nodige koeltechnische certificaten om uw op maat gemaakte koelmeubels, vriesinstallatie of industriële vriescel op maat te leveren, plaatsen en herstellen. Wilt u een diepvriescel voor de horeca kopen in regio Westerlo? Dan bieden wij enkel producten aan van topkwaliteit. We werken uitsluitend met gerenommeerde topmerken in koel- en vriesinstallaties om de beste service te garanderen. De voorbije jaren wisten we dan ook een ruim klantenbestand op te bouwen van steeds wederkerende, tevreden particulieren en bedrijven. Geef ons gerust uw wensen en verwachtingen door, dan zorgen wij voor een gepaste koeltechniek.

Het aanbod aan koelmeubels bij onze zaak in regio Westerlo

Wij willen zoveel mogelijk klanten in regio Westerlo helpen bij het kopen van hun diepvriescel of andere koelmeubels voor in de horeca of voor particulier gebruik. Daarom bieden we een ruim assortiment aan, bestaande uit een:

  • Koelwand
  • Koeleiland
  • Koeltoog
  • Drankenkoeling

Wilt u uw diepgevroren producten op een mooie en professionele manier tonen? Dan raden wij u aan een koeleiland te kopen. Of heeft u een enorme voorraad aan producten die bevroren moeten blijven? Dan kunt u bij ons bedrijf nabij Westerlo een diepvriescel voor de horeca als vriesinstallatie kopen. Onze specialisten zorgen voor een industriële vriescel die volledig past bij uw wensen in regio Westerlo. Weet u niet goed wat u best kunt kopen? Dan helpen wij met advies.

              

Maak gebruik van onze andere technische diensten

Bij onze zaak in de omgeving van Westerlo kunt u niet enkel terecht voor uw industriële vriescel of koelcel op maat, maar ook voor allerlei andere technische oplossingen voor uw huis of zaak. Wilt u een airco laten installeren zodat u en uw klanten kunnen genieten van koele lucht? Daar kunnen onze experts voor zorgen! 

Neem contact met ons op

Wilt u een diepvriescel of andere vriesinstallatie voor de horeca kopen bij deze specialist actief in regio Westerlo? We bieden ook koelmogelijkheden, zoals koelkasten voor de horeca aan. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diensten en mogelijkheden? Of maakt u liever meteen een afspraak? Vul het contactformulier

in. De medewerkers van GT Technics uit Hulshout staan te uwer beschikking en helpen graag waar nodig.

Contacteer ons