Laadpaal kopen in regio Westerlo

Wilt u een laadpaal kopen voor uw elektrische auto, dan bent u meer dan welkom bij ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo. Bij GT Technics kunt u een laadpaal laten plaatsen voor uw elektrische auto of fiets in regio Westerlo. Ontdek waarom het kopen van een laadpaal voor uw auto in regio Westerlo de moeite is en reken op onze expertise voor advies op maat.

Een laadpaal kopen voor uw elektrische auto in regio Westerlo

In principe kunnen bijna alle elektrische auto’s via een speciale laadkabel opgeladen worden aan een gewoon huishoudelijk stopcontact. Waarom zou je dan investeren in een laadpaal voor thuis in de omgeving van Westerlo? Een eerste reden waarom u een laadpaal laat plaatsen in regio Westerlo is de veiligheid. Hoewel alle moderne mobiele laders uitgerust zijn met een In Cable Control Box (ICCB), het bakje dat in de laadkabel verwerkt zit en voor stroomregeling en beveiliging tegen oververhitting zorgt, zijn de meeste huishoudelijke elektriciteitsinstallaties niet geschikt voor de langdurige belasting die het opladen van een elektrische auto met zich meebrengt. De laadpalen van ons bedrijf uit Hulshout, nabij Westerlo, worden aangesloten op een aparte elektrische kring met eigen zekering. Dat maakt deze oplossing een stuk veiliger voor overbelasting en brandveiligheid.

Geniet van een hogere laadsnelheid door een laadpaal te kopen in regio Westerlo

De tweede en belangrijkste reden om een laadpaal voor een elektrische auto bij u thuis in regio Westerlo te laten plaatsen, is de laadsnelheid. Afhankelijk van de technische specificaties van uw elektrische wagen én van de beperkingen van je thuisinstallatie, is laden via de elektrische laadpalen van ons bedrijf actief in regio Westerlo tot tien keer sneller dan laden via een mobiele lader met behulp van een huishoudelijk stopcontact. Wilt u zeker zijn dat uw elektrische laadpalen op een correcte, veilige en nauwkeurige manier worden geïnstalleerd, dan kiest u er beter voor om uw laadpaal door onze specialisten uit Westerlo te laten plaatsen.

Ook voor het opladen van uw elektrische fiets bent u welkom bij ons

Heeft u een elektrische fiets? Ook dan kunt u bij u thuis een laadpaal laten plaatsen door onze specialisten actief in Westerlo. Wij plaatsen laadpalen voor elektrische auto’s, maar ook voor uw fietsen en brommers kunt u ons bedrijf in de buurt van Westerlo inschakelen. Bent u niet zeker of u een laadpaal wilt kopen voor bij u thuis in regio Westerlo? Onze specialisten geven graag advies waar nodig!

Maak een afspraak en laat het werk aan ons over

Wilt u graag een elektrische laadpaal kopen voor uw fiets of auto, maak dan een afspraak bij onze experts nabij Westerlo. Wij komen ter plaatse en bekijken de mogelijkheden. We bezorgen u bovendien een offerte op maat. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen.